Rólunk

Bemutatkozás
SONOSONIC

A SONOSONIC Kft. 2022 március 30-án alakult. Tulajdonosa, különféle gazdasági, jogi megfontolások alapján hozta létre, a 29 éve jól prosperáló HARDSONIC Bt. kiváltására. Nehéz döntés volt.                                                                    
2023 év végéig a SONOSONIC Kft. teljesen átveszi a Hardsonic Bt. által végzett feladatokat, szakterületet és üzleti kört. A szolgáltatások nem változnak sem terjedelemben, sem minőségben. Ugyanazon beszállítói, bedolgozói és partner cégekkel dolgozunk továbbra is mint az előző társasági formában.                                     

Telephelyünk megváltozott ugyan, vannak új elérhetőségek (telefon, email), de a megszokott Hardsonic csatornákon is elérhetőek vagyunk.

VÁRJUK ÖNT IS!

A jövőben is várjuk régi és új Ügyfeleinket és a technológia iránt érdeklődőket. A Sonosonic továbbra is az ultrahangtechnika területén tevékenykedik és   szolgáltatást   vállal.  Mivel  egy-egy  hegesztő  több projektet is  kiszolgálhat,  az  új projektekhez  szükséges ultrahangos  szerszámokat ( szonotróda, horn, sonotrode ) és hegesztő fészkeket ( jig, ambos, anvil ) igény szerint megtervezzük, elkészítjük és üzembe helyezzük.

EREDMÉNYEINK SZÁMOKBAN
0
ÁTADOTT HEGESZTŐGÉP
0
SZONOTRÓDA